Dries Lenaerts heeft het slechte nieuws vernomen dit seizoen niet meer in actie te kunnen komen. Dries blesseerde zich in de thuiswedstrijd tegen Overpelt waar onze heren hun eerste broodnodige punten tegen behaalde. Op het eerste zicht leek die blessure nog mee te vallen maar na een nieuwe NMR-scan is gebleken dat de voorste kruisband volledig is gescheurd. De dokters adviseerden om operatief in te grijpen wil Dries nog kunnen blijven sporten, zo vertelt hij zelf in een brief naar zijn team.

Beste teamgenoten,

Hierbij breng ik jullie helaas minder goed nieuws. Uit de NMR-scan van vorige vrijdag is gebleken dat mijn voorste kruisband volledig is gescheurd. Wat natuurlijk kutzooi is!! De oplossing als ik nog kan blijven sporten is opereren. Mijn operatie is gepland om 17 februari. Ze halen dan uit de binnenkant van mijn bovenbeen een pees eruit, die ze dan gebruiken op een nieuwe kruisband te maken. Nadien 4weken met krukken lopen en daarna minimum 4maanden revalideren. Als da allemaal goed verloopt, mag ik nadien terug beginnen te lopen en eventueel terug beginnen met handballen.

12208418_10153865522463254_8953922507805426739_n

Dries, namens de club wensen we jou een succesvolle operatie en spoedig herstel toe. Zodat we je weer snel op het veld kunnen zien schitteren.